Welkom op de officiele website van de Metal Battle, dé landelijke wedstijd op metalgebied voor beginnende maar veelbelovende bands.


NIEUWS

21/11/2012
Poppodium de Baroeg te Rotterdam heeft zich beschikbaar gesteld voor een voorronde en de halve finale van west Nederland !
De voorronde vind plaats op 22 februari 2013 en de halve finale van west-nederland zal plaats vinden op 29 maart 2013. Zet deze data vast in je agenda !

20/11/2012
De voorronde locatie van Flevoland is bekend ! Op 12 januari zal deze plaats vinden in Poppodium Underground te Lelystad. Hiermee bijten zij de spits af.

19/11/2012
De website is geupdate met vele nieuwe zaken. Belangrijk nieuws is dat de voorrondes, halve finales langzaam bekend worden. We danken daarom Noord Geldersch Metaal en Occultfest voor hun enorme hulp om de Metal Battle dit jaar mogelijk te maken.
Verder uiteraard niet te vergeten alle andere Metal organisaties en Podia welke hun diensten aanbieden, Grun'N Metals Combinded, Atak, Vera, Baroeg, Het Podium, De Pit, Estrado, Poppodium Underground, Artishock Upstair en de vele andere welke ik ben vergeten te noemen.


WINNAAR JURYPRIJS 2012:

ILLUCINOMA

illucinoma.blogspot.com
www.facebook.com/illucinoma
www.myspace.com/illucinomaWINNAAR PUBLIEKSPRIJS 2012

THE HORRIBLE TWUNTS